Închide

Se modernizează zona de așteptare de la terminalul plecări al aeroportului din Cluj pentru ”creșterea satisfacției pasagerilor”, pentru 1,3 milioane de lei

Actualitate by Actual de Cluj - nov. 25, 2022 0 166

Aeroportul Internațional Cluj va moderniza zona de așteptare de la terminalul plecări pentru „creșterea satisfacției pasagerilor”. Nu de puține ori, în această zonă s-a creat aglomeraţie și cozi. Mai mult, conducerea Aeroportului Internațional Cluj are un plan ambițios de a extinde acest terminal de pasageri, contra sumei de 46 milioane de euro.
Conducerea Aeroportului Internațional Cluj a lansat o licitație în sistemul de achiziții publice care vizează „Modernizare zonă de așteptare Terminal Plecări – Parter (Dotări) la Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj”. Obiectul contractului îl reprezintă achiziția unor produse – mobilier și accesorii. Valoarea totală estimată a contractului se ridică la 1.360.000 lei, iar deschiderea ofertelor va avea loc pe 7 decembrie.

În prezent, pe băncile din terminalul plecări încap 150 de oameni. Acestea sunt vechi de 13 ani și nu dispun de porturi de încărcare pentru dispozitivele mobile.

„Beneficiile anticipate de către aeroport prin achiziția de bănci modulare sunt următoarele: creșterea numărului de locuri de așteptare pe scaune cu aproximativ 50%, definirea fluxurilor de îmbarcare pentru fiecare poartă astfel încât să nu afecteze fluxul general de circulație a pasagerilor, crearea unui mediu interior functional și plăcut care să atragă pasagerii, creșterea satisfacției pasagerilor, Aeroportul Cluj să devină o locație preferată de către pasageri”, se menționează în caietul de sarcini, citat de Mesagerul de Sibiu.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu