Închide

Se mai redeschide o piață volantă de legume și fructe din Cluj-Napoca

Actualitate by Mihai Prodan - iul. 13, 2021 0 532

Se mai redeschide o piață volantă de legume și fructe din Cluj-Napoca, e vorba de cea din cartierul Grigorescu, a cărei primă ediție e programată în această după-masă.

Piața volantă de legume și fructe din Grigorescu e amenajată pe strada Sigismund Toduță din cartier și se deschide începând din această după-masă între orele 15 și 19. Aceasta e a doua piață volantă care se redeschide în oraș după cea din Gheorgheni. Sunt restricții de acces, însă: maxim 150 de clienți în perimetru, maxim 70 de producători, spațiu delimitat cu semnalizarea circuitelor de intrare și ieșire, amplasarea de dezinfectant, purtarea obligatorie a măștilor și mănușilor de către producători, amplasarea standurilor cu marfă la o distanță de trei metri și -dezinfecția suprafețelor de expunere a produselor și a grupurilor sanitare care deservesc piața volantă la fiecare patru ore sau la nevoie.

La rândul lor clienții trebuie să poarte mască de protecție, să respecte circuitele de intrare și ieșire, să respecte distanțarea socială și să nu atingă marfa, ce va fi servită de producător.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.
  • Articole similare