Închide

Se înghesuie să lucreze la primăria Cluj. 8 pe un loc pentru posturile vacante de la Centrul de informare pentru cetăţeni

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - nov. 25, 2015 0 453

Patru posturi contractuale de inspector de specialitate, grad II, au fost scoase la concurs de primărie la începutul lunii noiembrie. Acestea sunt în cadrul serviciului Centrul de Informare pentru Cetățeni. Pentru cele patru posturi se bat 33 de candidați care și-au depus dosarele și au fost admiși pentru a susține proba scrisă și interviul programate la începutul lunii decembrie.

Care sunt condițiile cerute de primărie

Nivelul studiilor: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă.

Vechime în specialitatea studiilor: –

Cunoştinţe minime de operare pe calculator:-

Cei 33 de candidați vor suține proba scrisă cu întrebări din legislația specifică administrației publice locale și legea privind liberul acces la informații de interes public în 3 decembrie. Și în 9 decembrie, interviul cu comisia de consurs. Rezultatele finale vor fi comunicate în 14 decembrie.

Potrivit legii, salariul pentru poziția de inspector de specialitate II  în cadrul primăriilor este în jur de         1.400 lei.

Lista candidati

lista

sursa foto: Orasul vizibil (Facebook)

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare