Închide

Scor zdrobitor în Florești pentru Bogdan Pivariu: 5.619 voturi. La distanță mare, candidatul USR PLUS locul al doilea cu 2.902 voturi

PoliticaTop News by Actual de Cluj - sept. 28, 2020 0 3995

Diferență mare între candidații la Primăria Florești, reprezentantul PNL, Bogdan Pivariu obținând un scor uriaș, de 5.619 voturi.

Scorul lui Pivariu e mai mare decât voturile adunate de următorii doi candidați, respectiv de reprezentantul USR-PLUS Flaviu Udrea (care a obținut 2.902 voturi) și de primarul în funcție, independentul Horia Șulea  (care a obținut 2.382 voturi).

De menționat că lui Pivariu nu-i dădea nimeni din partid șanse să câștige Primăria Florești. Liderii liberali clujeani, Emil Boc și Alin Tișe nu și-au legat deloc imaginea de Bogdan Pivariu în spațiul public. Nici Boc nici Tișe n-au participat la întrunirile electorale din comuna Florești, nu s-au plimbat cu Pivariu prin comunitate și nici n-au ieșit cu el în conferințe de presă.

Pentru că a reușit să devină un vehicul pentru PNL în comuna Florești, înlocuindu-l pe mult mai experimentatul Horia Șulea, meritul îi aparține strict lui Pivariu (încă viceprimar în funcție).

Interesantă figură face și candidatul independent Daniel Meze, care fără să aibă în spate vreun sprijn politic, și fără prea mare notorietate, a obținut 1.349 de voturi.

Ceilalți candidați au scos sub 500 de voturi. Dinu Criste, PMP, a luat 485 voturi, iar candidatul Pro România, Radu Fărcaș a luat doar 226 de voturi.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu