Închide

Școlile închise și mutate online sunt azi la Cluj mai multe decât cele unde se învață după scenariile 1 și 2, prima dată de la debutul anului școlar

Sănătate by Actual de Cluj - oct. 26, 2020 0 489

Numărul școlilor care s-au închis iar cursurile s-au mutat online este de vineri mai mare decât al celor care fac cursurile în format clasic, în Cluj, pentru prima dată de la începerea anului școlar.

Este vorba de 222 de școli care funcționează după scenariul 3, care presupune închiderea clădirii și mutarea cursurilor online, în creștere cu 22 astăzi față de vineri, și mai multe acum decât cele care au păstrat porțile deschise și funcționează după scenariul 1, cu participarea în clasă a elevilor. În această situație se află astăzi  174 unități de învățământ din Cluj, cărora li se adaugă 27 de școli unde scenariul de funcționare este unul mixt.

”Consiliile de administrație de la nivelul fiecărei unități de învățământ preuniversitar adoptă propunerile de scenarii și, implicit, schimbarea acestora, în funcție de analiza situației epidemiologice efectuate de către Direcția de Sănătate Publică Cluj, de infrastructura și de resursele existente în fiecare unitate de învățământ”, explică Inspectoratul Școlar Județean Cluj.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu