Închide

Școala de meserii pe care Asociația Beard Brothers vrea să o construiască în Cluj se va face în Florești

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - iun. 01, 2022 0 165

O școală de meserii construită de la 0 în Cluj, asta și-a propus asociația Beard Brothers acum trei ani. De 1 iunie, bărboșii din Cluj au anunțat că unitatea de învățământ va fi construită în comuna Florești. Deja asociația a strâns 200.000 de euro pentru acest proiect.

”Coincidența a făcut ca de 1 iunie să primim cele mai faine vești, mai exact, avem confirmarea pentru terenul pe care urmează să construim Școala BB. Am pornit această campanie acum 3 ani și ne-am propus să construim o Școală de Meserii, iar voi ne-ați oferit toată încrederea și răbdarea, având deja aproape 200.000 euro adunați din cei 300.000 euro bugetați. Viitoarea Școală de Meserii o să fie în Florești în zona Liceului Tautan, and it’s gonna be awesome”, a anunțat Asociația Beard Brothers pe pagina sa oficială de Facebook. 

 

Construirea școlii este cea de a 13-a campanie făcute de Asociația în Cluj. „Ne-am propus o altfel de şcoală: un loc în care toti oamenii se vor dezvolta învăţând o meserie, un loc în care vor asimila cunoştinte necesare dezvoltării personale şi profesionale, un loc în care se va crea o comunitate de la care cu toţii vom avea de invăţat”, arătau aceștia.

Se poate dona AICI!

Nici un comentariu

Scrie un comentariu