Închide

Schimbări în boardul local al producătorului de medicamente Terapia. Bogdan Ungureanu devine country manager al fabricii locale din Cluj, iar Dragoş Damian gestionează şi piaţa din Rusia

Economie by Actual de Cluj - oct. 27, 2020 0 463

Producătorul de medicamente Terapia Cluj, companie deţinută de indienii de la Sun Pharma, va avea de la 1 noiembrie 2020 un nou country manager – Bogdan Ungureanu, de profesie medic. Dragoş Damian, CEO al Terapia, îşi va păstra funcţia în cadrul producătorului local, fiind numit în acelaşi timp şi la conducerea operaţiunilor Sun Pharma în Rusia.

„Dragoş Damian, pe lângă rolul său actual în regiunea Europei de Est, va gestiona dezvoltarea şi coordonarea operaţiunilor organizaţiei în piaţa farmaceutică din Rusia, din poziţia de Director Regional pentru Europa de Est şi Rusia (EUCIS & Russia), începând cu 1 noiembrie 2020. Extinderea responsabilităţii sale regionale va include şi site-ul de producţie Biosintez din Rusia”, potrivit unei informări a companiei citate de Ziarul Financiar.

Terapia Cluj, cel mai mare producător local de medicamente, a ajuns la 736 mil. lei cifră de afaceri în 2019, în uşoară creştere faţă de anul anterior.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare