Închide

Schimb de căpitani. Lemnaru și-a pierdut banderola , noul lider este Veselovski . “A fost votul vestiarului”

SportTop News by Catalin Suciu - feb. 19, 2015 0 588

Valentin Lemnaru nu traversează cea mai bună formă a carierei, iar evoluțiile din tur i-au determinat pe oficialii lui “U” să-i aducă și concurență în atac. Mai mult, golgheterul din sezonul trecut și-a pierdut și banderola de căpitan.
Lemnaru a înscris doar două goluri în tur, deși a jucat cu regularitate. Vârful n-a mai dat randamentul din sezonul trecut , când a reușit să marcheze de 13 goluri și este în pericol să-și piardă chiar și locul de titular. Universitatea l-a transferat în această iarnă pe olandezul Castillion, chiar la sugestia lui Ogăraru, astfel că, dacă nu va da randament în primele etape, Lemnaru poate fi retras pe bancă.
În plus, fotbalistul și-a pierdut și banderola de căpitan în urma unui vot din vestiar. Noul lider al “studenților” este portarul slovac Robert Veselovski.
“Robert e un jucător de mare caracter, a ajutat mult echipa și el este noul căpitan, nu e nici un fel de problemă. Dacă nu va purta el banderola o voi purta eu cu plăcere, dar acum mă gândesc doar să joc și să ajung la o formă bună. S-a votat în vestiar, el a fost ales cu majoritate de voturi. Eu îl respect foarte mult, și el știe asta”, a explicat Lemnaru pentru actualdecluj.ro.
17 goluri în Liga 1 a înscris Lemnaru pentru Universitatea Cluj

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.