Închide

Scenariu de film la Gherla, un bărbat fără permis conduce beat, acuzat de violare de domiciliu, lovire și lipsire de libertate

Actualitate by Actual de Cluj - iun. 25, 2019 0 69

Scenariu de film la Gherla unde un bărbat a fost reținut de polițiștii din localitate și încălțat cu un dosar penal pentru violare de domiciliu, lovire sau alte violențe, lipsire de libertate în mod ilegal, conducerea unei mașini fără permis de conducere și conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului. Acesta a fost arestat preventiv de către magistrați, ulterior.

Polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Gherla au reținut pentru 24 de ore un bărbat în vârstă de 38 de ani, care ieri a fost arestat preventiv de către magistrați. Polițiștii spun că în 23 iunie, dimineața la ora 2, cel în cauză, aflat sub influența alcoolului, ar fi pătruns fără drept în locuința unui bărbat în vârstă de 58 de ani, din Buza, unde, pe fondul unui conflict mai vechi, l-ar fi agresat.

Ulterior, cel în cauză ar fi urcat persoana vătămată într-un autoturism și ar fi transportat-o până la domiciliul acestuia unde ar fi ținut-o, contrar voinței acesteia, aproximativ două ore, timp în care l-ar fi agresat și i-ar fi adresat amenințări. În jurul orei 04.50, bărbatul a fost depistat de polițiști în timp ce conducea autoturismul înspre o pădure de la marginea localității Buza. La vederea organelor de poliție, acesta nu a oprit la semnalele agenților și a încercat să scape. Polițiștii au pornit în urmărirea lui și au reușit să-l oprească. În autoturism se afla și persoana vătămată. După ce l-au prins polițiștii au constatat că bărbatul nu avea permis de conducere și se afla sub influența alcoolului, având o concentrație de peste 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare