Închide

Scandalagiu de pe strada Piezișă, prins în vamă

Actualitate by Actual de Cluj - feb. 11, 2024 0 86

Un bărbat de 32 din Cluj, care a spart un local de pe strada Piezișă, a fost arestat de polițiști după ce a fost reținut la vamă.

Polițiștii clujeni au dispus, joi, reținerea unui bărbat, de 32 de ani, cercetat în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Întrucât acesta s-a sustras cercetărilor, pe numele său a fost emis un mandat de aducere în baza căruia a fost depistat la data de 8 februarie a.c., de polițiștii de frontieră, în timp ce încerca să părăsească teritoriul României prin Vama Petea, județul Satu-Mare”, a arătat Inspectoratul Județean de Poliție Cluj.

Bărbatul este bănuit că în cursul nopții de 28/29 ianuarie a.c., ar fi încercat să intre într-un local de pe strada Piezișă din Cluj-Napoca, având asupra sa un obiect contondent, manifestând un comportament agresiv, motiv pentru care a fost împiedicat de agenții de pază să pătrundă în local.

„Fiind nemulțumit de faptul că nu i-a fost permisă intrarea în local, ar fi devenit recalcitrant și ar fi distrus geamul respectivei societăți, ulterior părăsind locația respectivă”, arată sursa citată.

În baza probatoriului administrat, joi, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost prezentat instanței care a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare