Închide

Scandal la Electric Castle, organizatorii acuză Consiliul Județean că nu modernizează 5 kilometri de drum județean de 4 ani

AdministrațieTop News by Actual de Cluj - iul. 04, 2017 1 980

Scandal la Electric Castle, organizatorii acuză Consiliul Județean Cluj că tergiversează de patru ani modernizarea drumului de acces spre locul de desfășurare al festivalului, castelul Banffy din Bonțida.

Anunțul vine de la unul dintre organizatorii festivalului, Andi Vanca, ce a publicat pe rețeaua de socializare Facebook două fotografii cu drumul de acces spre zona festivalului. „Așa arată drumul pe care ar trebui să fie aduși, peste 1 săptămână, cei aproape 150.000 de oameni, ce vor veni pentru 5 zile, la Electric Castle 2017. Este drumul pe care Consiliul Județean Cluj s-a angajat și în acest an să îl repare, pentru a ne ajuta să fluidizăm traficul autobuzelor dinspre și înspre Bonțida. Mai exact, 5 km din DJ 161 Gădălin – Bonțida. 5 (cinci)! Știm deja răspunsul oficial pe care îl vom primi. E același de 4 ani încoace: „urmează, e un proiect, e prins de un buget, se face, e complicat cu proiectul, poate la anu'”. Oricum, cel mai important este că, indiferent de infrastructura din zonă, ne vom putea mândri în continuare pe la târguri de turism și prin broșuri informative cu cât de minunat este Electric Castle. Mulțumim de sprijin!”, e mesajul ce însoțește cele două fotografii, unde se poate observa un drum desfundat, de țară.

UPDATE Purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean Cluj Alin Iuga spune că drumul „nu arată deloc rău”: „se lucrează exact în perioada asta, toate gropile și partea din Bonțida au fost deja plombate, se lucrează cu autogrederul și s-a dispus azi suplimentarea, să se mai pună piatră, să fie drumul în condiții bune. Drumul nu e oricum drumul principal, e unul ocolitor, e folosit cel mult pentru accesul autocarelor și parcări de mașini”.

Un comentariu

Scrie un comentariu