Închide

Scandal în PSD Cluj, cu acuzații de bătăi: O consilieră locală susține că a ajuns la Urgențe, după ce s-a lovit grav la cap / Aceasta acuză o colegă de partid a agresat-o

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - mart. 18, 2023 5 632

Consilierul local PSD Anca Ciubăncan (foto) afirmă că a ajuns vineri seara la Unitatea de Primire a Urgențelor de la Spitalul Județean Cluj, cu o rană gravă la cap. Ciubăncan susține că ar fi fost bătută chiar în sediul PSD Cluj Napoca, organizația municipală, de alte trei femei, între care Angela Sacaliș și Evelina Milea, președintele organizației de tineret al PSD Cluj, relatează Foaia Transilvană.

UPDATE „Biroul Organizației municipale Cluj-Napoca va analiza în cel mai scurt timp acest incident și va lua măsurile corespunzătoare. De asemenea a fost sesizată Comisia de Etica”, a declarat președintele PSD Cluj, Alexandru Cordoș, citat de cluj24.ro

La fața locului ar fi intervenit și un echipaj de la Poliția Cluj Napoca. Potrivit surselor citate, consiliera locală le-ar fi reproșat celor trei activiste ale PSD că fumează în sediul partidului, iar acest lucru este ilegal. La scurt timp, aceasta a fost împinsă și, în cădere, a dat cu capul de asfalt.

Foaia Transilvană a contactat-o pe Angela Sacaliș, dar aceasta a refuzat să comenteze situația. Deși a fost sunată de două ori, Sacaliș nu a răspuns. La mesajele trimise, citite de Angela Sacaliș, pe rețeaua Whatsapp, aceasta nu a răspuns.

Nici Evelina Mile nu a răspuns la mesajele trimise pe rețeaua de socializare facebook.

Nici președintele PSD Cluj, Alexandru Cordoș nu a răspuns (inițial) la telefon.

De la UPU s-ar fi transmis că Anca Ciubăncan a suferit un traumatism cranian și că primește tratamentul medical adecvat pentru astfel de situații. Medicii au mai comunicat că aceasta se exprima foarte greu și nu pare prea cooperantă. În plus, medicii susțin că radiografia toracică efectuată doamnei Ciubăncan evidențiază care are câteva coaste rupte.

Un reporter de la Foaia Transilvană a stat de vorbă cu Anca Ciubăncan, la UPU Cluj, unde primește tratament de specialitate.

”Am picat în fața partidului. Nu am intrat în partid. Totul s-a întâmplat în curte. Am ajuns la sediu și le-am cerut să deschidă poarta cu telecomanda. Fumau ca turcoaicele înăuntru. Și le-am spus să nu își bată joc de munca altora. Atunci Sacaliș a început să mă înjure. În acel moment le-am spus că sediul PSD este spațiul public. Sacaliș mi-a să o f** pe mama și pe Aurelia Cristea cu legea ei. Sacaliș a venit și a sărit pe mine și avea niște teniși în picioare și mi-a dat cu picioarele în burtă. Am reușit să ma trag și atunci Sacaliș a revenit și m-a împins și am căzut, și m-am lovit la cap. Îmi e foarte rău și am o senzație de vomă.  Au venit și polițiștii și cei de la cei de la SMURD”, a declarat consiliera PSD, citată de Foaia Translivană.

5 comentarii

  1. De îngerașe gingașe ce-s, a trebuit să intervină 100 de plutoane de la forțele speșăl să le despartă pe aceste 4 muieri feminine, delicate, manierate ș-educate? Dăătie că vărs o lăcrimioară crocodeliciască :)))

Scrie un comentariu