Închide

Scandal în curtea unei societăți comerciale din Turda, o angajată a fost lovită, după ce și-a dat demisia. Patronii susțin că angajata a fost agresoarea

Din județ by Actual de Cluj - nov. 12, 2022 0 111

O angajată de la societatea ”Începem cu Sănătatea” SRL din Turda reclamă faptul că a fost bătută în curtea societății, de către fiul patronului Gigi Pantea, după ce a avut o discuție în contradictoriu cu soția acestuia, care este administratorul societății, dându-și demisia.

Angajata susține că nu a mai rezistat terorii care era la acea societate comercială, care funcționează ca un call center, pe principiul vânzării unor produse terapeutice prin telefon, și și-a dat demisia. Ulterior acestui gest, a existat o dispută cu administratoarea societății, Pantea Diana Elena, care ar fi lovit-o pe la spate, relatează turdanews.net.

Gigi Pantea spune de cealaltă parte că, de fapt, agresoarea este angajata respectivă. Conform celor doi patroni ai societății, angajata ar fi plecat înjurând și amenințând, iar când a ajuns la ieșirea din curte, s-a întors și a lovit-o pe Pantea Diana Elena, care a căzut pe jos. În acel moment a apărut fiul soților Pantea, care văzându-și mama agresată, a intervenit și a împins-o afară din curte pe angajată, iar aceasta s-a împiedicat și a căzut în stradă.

Cazul rămâne în cercetarea Poliției Turda.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare