Închide

Scade prețul pentru ridicatul gunoiului

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - oct. 14, 2015 0 379

Consilierii locali vor aproba astăzi noile tarife pentru ridicat gunoiul clujenilor. Potrivit primarului Emil Boc, prețul actual va scădea având în vedere că din 16 octombrie deșeurile se pot depozita la rampa temporară amenajară în zona Pata Rât de către Regia Autonomă a Domeniului Public.

„După un efort de 4 luni de zile am reușit să le dăm clujenilor siguranța că au deșeurile ridicate, cu prețuri mult mai bune. Am trimis la comisie noile prețuri. Consiliul Local le va aproba astăzi. Pot spune că din perspectiva acestei soluții temporare găsite suntem un model în țară”, a anunțat primarul.

Edilul a menționat că rampa temporară amenajată de regia Consiliului Local va putea funcționa timp de 2 ani de zile și că există posibilitatea de prelungire a avizelor cu încă doi ani, în cazul în care depozitul regional nu se va finaliza. „Rampa are 4000 mp, dar am făcut și demersuri pentru extindere”, a adăugat primarul.

Noile tarife aflate la pixul Consiliul Local

tarife gunoi

Potrivit edilului, preturile vechi erau de 7,27 lei lunar și de 52 lei/mc pentru persoanele juridice. Acum, spune Boc, preturile sunt ușor mai mici: 6,49 lei lunar cu TVA pentru persoane fizice și 43,10 lei/mc pentru persoane juridice.

„Nu prețul era problema, desigur și eu ca cetățean eram afectat. Problema era că nimeni nu ne mai primea să depozităm deșeurile.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare