Închide

Șase nume grele de la CFR Cluj au intrat în ultimele luni de contract

SportTop News by Catalin Suciu - ian. 04, 2019 0 397

CFR Cluj se luptă la titlu, dar a intrat în 2019 fără să le prelungească contractele unor fotbaliști exponențiali.

Mario Camora, cel mai longeviv jucător din actualul lot și căpitanul feroviarilor, se află la final de angajament, în ultimele șase luni. Acesta a povestit că s-a întâlnit cu agentul său pentru a analiza toate propunerile pe care le are.

„Am venit din Turcia pentru că agentul meu a primit câteva oferte pentru mine şi e normal să le discutăm faţă în faţă. Asta e treaba agentului, trebuie să analizăm toate ofertele pe care le-am primit, dar şi el ştie că vreau să rămân la CFR! Sunt în ultimele şase luni de contract la Cluj, dar primul meu gând este să rămân aici. Momentan, nu am primit nicio propunere concretă de prelungire a înţelegerii. Am avut unele discuţii, dar de-atunci nu s-a mai întâmplat nimic. E normal să mă gândesc la viitorul meu şi vreau să iau cea mai bună decizie în ceea ce mă priveşte. Pe 12 ianuarie plecăm în cantonament cu CFR şi vreau să fiu liniştit şi să mă gândesc doar la performanţă. Nu vreau să-mi stea capul la alte chestii”, a spus Camora pentru gsp.ro.

Ajuns în 2011 la Cluj, Mario Camora a adunat aproape 300 de meciuri în tricoul campioanei en-titre.

Situația sa nu e singulară. Alți jucători exponențiali se află tot în ultimele șase luni de contract. Poate cea mai grea pierdere ar fi cea a fundașului central Vincius. Titular incontestabil de la venirea la CFR Cluj, brazilianul poate semna cu orice echipă de la 1 ianuarie. Și acesta a avut anumite negocieri cu CFR, dar n-a semnat deocamdată nici un contract.

Juan Culio se află, de asemenea, în ultimele șase luni, la fel ca și Ovidiu Hoban și Thierry Moutinho. Toți sunt oameni importanți în viziunea lui Toni Conceicao.

O altă pierdere greu de acoperit ar fi Cristi Manea. Fundașul dreapta e împrumutat din Cipru, iar contractul se încheie la vară.

 

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare