Închide

Șase licee din Cluj au avut o rată de promovare de 100% în acest an la Bac

Educaţie by Mihai Prodan - iul. 12, 2021 0 3299

Un număr de șase licee din Cluj au avut o rată de promovare de 100% în acest an, în condițiile în care județul a obținut cea mai bună performanță la examen, din țară.

O promovare de 100% au înregistrat în acest an la Cluj Colegiul Economic ”Iulian Pop”, Colegiul Național ”Emil Racoviță” și Liceul Teoretic ”Avram Iancu”, Liceul Teoretic ”Elf”, Liceul Teoretic ”Nicolae Bălcescu”, Liceul Teoretic ”Onisifor Ghibu” și Liceul Unitarian ”Janos Zsigmond”, toate din Cluj-Napoca.

Foarte aproape de acest procent perfect l-a înregistrat și Colegiul Național ”Mihai Viteazu” din Turda, unde procentul de promovare în acest an a fost de 99,11%.

Pentru susținerea probelor scrise, în cele 35 de centre de examen organizate la nivelul județului Cluj, s-au înscris 4.195 de candidați, dintre care 3.779 sunt candidați din promoția curentă, iar 416 sunt candidați din promoțiile anterioare. S-au prezentat la examene cu o sută mai puțin, 4.096.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.
  • Articole similare