Închide

Șantajist din Tulcea prins și adus la Cluj, ajunge după gratii

Actualitate by Actual de Cluj - apr. 26, 2016 0 145

Șantaj la Cluj, un bărbat a fost prins în Vâlcea, reținut și arestat preventiv după ce în ultimele două zile ar fi amenințat administratorul unei firme din Cluj-Napoca.

Șantajistul e un bărbat de 43 de ani din Tulcea, reținut și arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a fost găsit în urmă cu trei zile în Vâlcea și escortat la Cluj. Polițiștii spun că acesta ar fi încercat să obțină, în mod injust, bani, prin amenințarea administratorului unei societăți comerciale din Cluj-Napoca. „În fapt, bărbatul l-ar fi contactat telefonic și l-ar fi amenințat pe administrator cu diverse infracțiuni și fapte păgubitoare îndreptate împotriva sa, a familiei și a bunurilor acestuia, solicitând diverse sume de bani pentru a nu acționa. În acest sens, bărbatul s-ar fi prezentat și la sediul firmei pentru a lua legătura cu administratorul, nereușind însă acest lucru”, spun polițiștii clujeni. Administratorul firmei a depus plângere la Poliție iar șantajistul ar fi făcut presiuni ca acesta să-și retragă plângerea.

Activitatea de identificare și prindere a șantajistului a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției de Operațiuni Speciale – Serviciul Operațiuni Speciale Cluj, dar și de sprijinul luptătorilor mascați de intervenție din Cluj.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu