Închide

Șansă ratată pentru „U” Cluj. 0-0 cu Academica Clinceni, iar trupa lui Lobonț păstrează doar șanse teoretice la promovarea directă

Sport by Catalin Suciu - mai 16, 2019 0 264

Universitatea a jucat pe terenul liderului Academica Clinceni și s-ar fi apropiat la doar două puncte de locul care să-i aducă promovarea în cazul unui succes.

Dar „studenții” s-au poticnit din nou când aveau cea mai mare nevoie de victorie, iar meciurile lamentabile din trecut, cu Mioveni sau Ripensia se contabilizează. Academica s-a mulțumit și cu un egal, fiindcă își menține distanța, însă chiar și așa, putea să marcheze în repriza secundă. Apoi Universitatea a ratat mai multe ocazii, cu Goga în prim-plan.

Atacantul lui „U” a ratat singur cu portarul și s-a aflat și la originea altor faze periculoase, dar fără noroc și inspirație. N-a fost seara lui, dar în fond, n-a fost seara Universității care a șchiopătat constant de la venirea lui Bogdan Lobonț pe bancă. Jocul e palid, iar „U” Cluj e pe locul al treilea, poziție care duce la un meci de baraj cu o formație din Liga 1. Misiunea aproape imposibilă pentru „studenți”.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.
  • Articole similare