Închide

Salariile clujenilor cresc chiar și în pandemie, sunt cele mai mari din provincie, în creștere cu sute de lei anul trecut, în ciuda pandemiei

EconomieTop News by Actual de Cluj - feb. 23, 2021 1 297

Salariile clujenilor cresc chiar și în pandemie, sunt cele mai mari din provincie, în creștere cu sute de lei anul trecut, în ciuda pandemiei.
Datele Direcției Județene de Statistică arată că salariul mediu brut a fost în decembrie 2020 în Cluj de peste 6.800 de lei, în creștere cu aproape 300 de lei față de luna noiembrie și cu aproape 800 de lei față de luna decembrie a anului anterior. Corespondent, salariul mediu net a fost în decembrie în Cluj de peste 4.200 de lei, în creștere cu aproape 200 de lei față de luna precedentă și cu peste 500 de lei față de aceeași lună a anului anterior. Salariile clujenilor, în medie, au fost mai mari cu peste 17% față de media națională, ”ceea ce clasează județul Cluj pe locul 2 după municipiul București”, arată datele Direcției Județene de Statistică.
Să menționăm că, în ciuda pandemiei, luna decembrie a marcat a doua lună consecutivă, primele în cel puțin ultimii doi ani, când salariile medii nete ale clujenilor au depășit pragul de 4.000 de lei.

Un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare