Închide

Sabin Sărmaș: Nu îți merge, excelență! Bătrânii nu sunt oi și nici tinerii nu sunt miei / Belarus pe Someș. Asta face Boc și gașca de trompete din jur, care mint cum respiră

ActualitatePolitica by Actual de Cluj - mai 21, 2024 0 406

După ce a fost acuzat de PNL Cluj că i-ar jigni pe seniorii Clujului, fiindu-i scos dintr-un context un rând în care i-ar asimila pe bătrâni cu „oi”, candidatul la Primăria Cluj Napoca, Sabin Sărmaș vine cu replica, subliniind că Boc și gașca lui mint cum respiră.

„Asta face Boc și gașca de trompete din jur, care mint cum respiră. Ne cred pe toți oi fără minte. De aceea, mint cu nerușinare, acoperind sub propagandă adevărul: Boc nu a făcut în 20 de ani niciun azil de bătrâni, după cum singur a spus într-un clip pe care l-a postat ieri.

Încearcă să ne învrăjbească, să ne întoarcă pe unii împotriva altora. Postarea mea de pe Facebook pe care propaganda lui Boc a tăiat-o continua așa:

Adevărata viclenie a celor care ne conduc în ultimii 30 de ani a fost să ne împartă în Noi și Ei, pe generații și să ne învrăjbească. Tot ce e sărit de 60 de ani, e pus automat în gașca conservatoare, care nu vrea să schimbe nimic. Am stat în Mănăștur de vorbă cu bunici, cu mătuși, cu pensionari, cu oameni care săriseră de 70 de ani. Problemele lor sunt problemele mele, om de 39 de ani. Și ei simt putoarea de gunoi, nici ei nu au străzi asfaltate, și ei trag în piept același aer murdar, și ei se chinuie să-și ducă nepoții-n parc sau se tem să meargă pe străzi neluminate seara. Și ei sunt invizibili pentru Boc. Suntem în aceeași cofă, vârsta nu-i un criteriu. Din 9 iunie, cu toții vom avea o voce.

Încercarea de manipulare grosolană a echipei lui Boc, ne arată clar că:

1. Ne iau de proști. Pe toți.

2. Încearcă să acopere cu un scandal fals adevărul dureros: în 20 de ani, Boc nu a construit niciun azil de bătrâni. Ieri, în buza alegerilor, s-a trezit să facă asta.

3. Singurul care crede că bătrânii sunt oi este Boc și echipa lui care au încercat să cumpere voturile bunicilor noștri cu gratuități pe transportul în comun.

4. Adevărul nu există pentru Boc, el încă trăiește pe vremea lui Ceaușescu, a minciunii spuse de la balconul CC-ului.

5. Sunt disperati pentru că pierd alegerile.

Nu îți merge, excelență! Bătrânii nu sunt oi și nici tinerii nu sunt miei. Suntem Noi și Ei. Noi, turma care o să dea jos lupul pus de 20 de ani să ne păzească” – precizează Sabin Sărmaș într-un comunicat oficial.

Material comandat de Sabin Sărmaș, Cod Mandatar Financiar: CMF: 24240078

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare