Închide

Sabău, ofertat de U Cluj să rămână și în sezonul următor. Managerul va da un răspuns în perioada următoare

SportTop News by Catalin Suciu - iun. 17, 2019 1 1130

Managerul Universității a demisionat din funcție săptămâna trecută, asumându-și ratarea promovării. Totuși, U nu vrea să renunțe la el.

Sabău a avut o ședință maraton la club săptămâna trecută, când a și anunțat că va pleca fiindcă „U” n-a reușit să promoveze. Totuși, aceste este dorit în continuare în fincție. Universitatea i-a propus un nou angajament, iar Sabău a cerut un răgaz de câteva zile pentru a oferi un răspuns.

„Ai fost cu noi de la bun început, avem nevoie de tine, de experiența ta și de implicarea ta”, a fost mesajul pe care conducerea i l-a transmis. Emil Boc îl susține, de asemenea, pe Sabău, la fel ca și cei mai importanți sponsori.

Momentan, U nu are nici antrenor, după ce s-a înțeles cu Lobonț pentru o reziliere de comun acord. Sunt așteptate și schimbări în organigramă în perioada următoare.

 • author photo two

  Catalin Suciu

  Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

  Un comentariu

  1. Ar fi bine parerea mea, ca vad ca nu se înghesuie nimeni. Numai ca ar trebui cat mai repede. Si făcută echipa de promovare. Butean de la Astra liber de contract.

  Scrie un comentariu