Închide

Sabău anunță transferuri la „U” Cluj: „Vor veni câțiva jucători, trebuie să ne întărim!”

Sport by Catalin Suciu - dec. 10, 2018 2 1037

Universitatea încheie anul pe locul al patrulea în liga secundă, la doar 2 puncte de Sportul Snagov, ocupanta locului 1. Managerul „sudenților” anunță schimbări importante în pauza de iarnă.

„U” Cluj a susținut ultimul meci al anului împotriva Chindiei și s-a impus cu 3-1, succes care o menține între primele formații. Cu 44 de puncte, Universitatea ocupă locul al patrulea, dar prima, Sportul Snagov, are 46. „U” e în obiectiv, crede Ioan Ovidiu Sabău, iar managerul anunță câteva transferuri în pauza competițională. Preferabil, până pe 8 ianuarie, când echipa se va reuni.

„Trebuie neapărat să ne întărim. Eu sunt mulțumit de cum a arătat echipa în prima parte, în tur plus cele două meciuri din retur. Una peste alta, suntem în obiectiv și am crescut foarte mult. Împreună cu Bogdan Lobonț vom încerca să fim și mai puternici. El va analiza acum foarte bine tot lotul și vom lua anumite decizii în privința plecărilor și transferurilor pe care le vom face.  Sunt câțiva fotbaliști pe care îi dorim. Trebuie să ne întărim, să nu avem emoții. Campionatul e foarte lung, avem nevoie de dubluri pe anumite posturi, pentru că intervin cartonașele, intervin poate accidentări. Ce vom aduce, va fi peste ceea ce avem, dacă vorbim de jucători cu experiență. Nu vom face transferuri doar de dragul de a le face. Vom cântări atent fiecare mutare, o vom analiza și vom lua deciziile care se impun. Vor fi și plecări, dar nu s-a stabilit nimic concret. Săptămâna aceasta se vor lua mai multe decizii”, a spus Sabău pentru actualdecluj.ro.

2 comentarii

  1. OBLIGATORIU ofertate vedetele de la comunalele snagov si clinceni si daca nu le luati sa le destabilizati la moral. Ofertat jucatorul nu e lasat de conducere si atunci e frustrat… randament 0. Hai Sabau, trebuie sa-i freci putin ca si eu te-au frecat jucand pe coclauri + combinatii politice.

  2. daca vrea sa slabeasca coeziunea si motivarea jucatorilor,nu are decat sa faca transferuri. Orice jucator vine acum,nu se poate integra in echipa deja formata. Chiar lui Lobont ii va fi greu . Nu puneti rezultatul ultimului joc pe talentul de antrenor a lui Lobont. Returul o sa fie unul de forta si de la prima clasata si pana la ultimele clasate se vor bate ca la razboi sa promoveze sau sa nu pice din liga.Numai o echipa unita si un antrenor versat pot rezista presiunii de a promova. Vedeti ce face Rednic la Dinamo si el e antrenor versat. Ar fi mare pacat sa se rateze anul acesta promovarea la U Cluj.

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare