Închide

Să împățim Clujul. Campanie cu premii pentru clujeni. Cum poți câștiga o excursie de 1000 de euro oriunde în lume

ActualitateTop News by Luminiţa Silea - aug. 01, 2014 0 272

Echipa clujeană a proiectului Capitalei Europene a Tineretului a lansat o competiție pentru promovarea Clujului și titlului obținut de oraș în 2015, atât în țară și în străinătate.

Proiectul se numește <<Let’s SHARE Cluj>> și presupune postarea de fotografii la deplasările clujenilor în România sau în străinătate pe rețelele de socializare cu hashtag-ul #sharecluj. „Campania “Let’s SHARE Cluj!” are ca punct central un concurs cu premii consistente, care se va desfășura pe o perioadă mai lungă de timp decât în mod obișnuit, anticipând anul în care Cluj-Napoca va fi Capitala Europeană a Tineretului. Concursul începe la data de 1 August 2014 și se încheie pe 31 Octombrie 2015.

Concursul are două componente majore: una internațională, coordonată de JCI Cluj (este o organizație de tineri antreprenori, lideri și profesioniști, care au ca scop crearea de oportunități de dezvoltare care susțin tinerii activi să producă schimbări pozitive în comunitate) și o componentă națională coordonată de Federația Share Cluj-Napoca (cea care se ocupă de proiectele din anul 2015, când orașul va fi Capitală Europeană a Tineretului).

Premiile constau: într-o excursie de 1000 euro oriunde în lume pentru unul dintre participanții înscriși cu fotografii făcute în străinătate, un premiu surpriză oferit de Federația Share pentru cei care postează fotografii din România. Mai sunt și o serie de premii periodice care se vor acorda pe parcursul celor 15 luni de derulare a concursului.

Cum participi la concurs

 

1. like la pagina de Facebook a proiectului – Share Cluj

2. publicarea de fotografii care să conțină mesajul “#sharecluj” în orice formă dorește participantul – textul “#sharecluj” poate să apară în fotografie pe ecranul unui dispozitiv digital, tipărit pe o hârtie, scris în nisip, sau în orice altă formă

3. descrierea pozelor publicate pe rețelele de socializare să conțină hashtag-ul #sharecluj – atenție, pozele trebuie să fie publice

4. postările să includă check-in la locația reală unde este făcută fotografia (Location services On)

5. pozele să includă tag la pagina Share Cluj

6. publicarea pe durata concursului a cel puțin 20 de fotografii diferite – toate cele 20 de fotografii pot fi făcute în același oraș, din străinătate sau din România, însă fiind un concurs care se desfășoară pe durata a 15 luni, participanții vor avea ocazia să diversifice locațiile în care aleg să facă fotografiile (Regulamentul concursului va fi publicat pe www.sharecluj.com si www.cluj2015.ro, precum și pe retelele de socializare).

 

Toate condițiile de mai sus ajută la preluarea automată a fotografiilor pe platforma campaniei, www.sharecluj.com, care va fi lansată luni, 4 august 2014. Toate fotografiile înscrise în concurs începând cu data de 1 august 2014 vor apărea pe platforma campaniei.

 

JCI Active Citizens Cluj este parte dinJunior Chamber International, o organizație de tineri antreprenori, lideri și profesioniști, care au ca scop crearea de oportunități de dezvoltare care susțin tinerii activi să producă schimbări pozitive în comunitate. Este o organizație bazată pe membri cu vârste cuprinse între 18 și 40 de ani, se găsește în peste 100 de țări, numărând peste 200.000 de membri și își are originile în 1915. În România este prezentă de 11 ani, numărând 10 organizații locale. JCI Cluj a fost înființat în iunie 2008 și numără în prezent 43 de membri, din mediul de afaceri, instituții de guvernare, medici, profesori și studenți. Împreună abordează idei noi și produc schimbări pozitive în comunitate.

 

Federația Share Cluj-Napoca a fost fondată în anul 2013 de 31 de organizații de tineret, fiind organizația responsabilă de implementarea proiectului Youth@Cluj-Napoca 2015, programul Capitalei Europene a Tineretului. Obiectivul Federației Share Cluj-Napoca este de a contribui la dezvoltarea sectorului de tineret și la promovarea municipiului Cluj-Napoca prin proiectul Capitalei Europene a Tineretului, la nivel local, regional, național și internațional.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Luminiţa Silea

Este reporter la ActualdeCluj.ro din aprilie 2014. A lucrat la cotidianul Ziua de Cluj de la lansarea sa, în 2004, până în aprilie 2014. A absolvit Facultatea de Jurnalism a universității "Babeș-Bolyai" în 2004 şi are două diplome de master - în Administraţie Publică la aceeaşi universitate şi în Comunicare şi Relaţii Publice la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) Bucureşti.