Închide

S-au terminat surprizele la “U” Cluj. “Studenții”, executați de FCSB pe teren propriu. SPECTACOL în PELUZĂ (VIDEO)

SportTop News by Catalin Suciu - apr. 25, 2015 0 1538

După succesul de la Târgu Jiu, clujenii sperau măcar la un punct cu FCSB, o veritabilă sperietoare pentru “șepcile roșii” în ultimii ani.

Falub a început precaut meciul, cu o linie de cinci fundași, dar prima eroare a apărut după doar zece minute, când Țucudean a scăpat singur spre poartă, dar a fost ajuns din urmă și deposedat de Neag. Steaua a avut răbdare, apoi a lovit pe neașteptate prin Stanciu. Mijlocașul a reluat o minge cu capul, din 12 metri, iar Veselovski a scos balonul din plasă (14). “U” a strâns rândurile și-a forțat egalarea, însă Morar și Mengolo nu l-au putut învinge pe Arlauskis (17, 34). Mengolo a cerut penalty după o preluare pe piept, căzând în duel cu Râpă , însă centralul Marius Avram a lăsat jocul să curgă.

morar1
La reluare Universitatea a ieșit și mai mult la joc, dar tot Steaua a fost mai periculoasă. Avram a acordat o lovitură liberă ușor de la 25 de metri, mingea a fost expediată în zid, iar adiționalul a indicat un henț. Penalty pentru Steaua! Popa a tras în dreapta, Veselovski a blocat șutul, iar speranțele clujenilor s-au reaprins (53).
Lucian Munteanu putea egala după un corner, după care Mengolo l-a depășit în viteză pe Varela și a tras din unghi, însă Arlauskis s-a întins și a respins în corner (70).

Mengolo
Și cum ocaziile se răzbună, Steaua a marcat golul al doilea prin Stanciu, cu un șut perfect din 20 de metri (72). Pe final, bucureștenii au dus tabela la 3-0, prin Prepeliță, care a încheiat și seara pe Cluj Arena.

Cântec nou la „U” Cluj. Echipa a pierdut, în peluză a fost SPECTACOL. http://bit.ly/1Qu2kcX

Posted by Actual de Cluj on Saturday, 25 April 2015

 

“U” Cluj – Steaua 3-0

Au marcat: Stanciu (15, 72), Prepeliță (85)

Stadion: Cluj Arena

Spectatori: 15.000

“U” Cluj: Veselovski- Ciupe, Skvorc, Neag (Ceppelini, 73), Bambara – Muntean, Lungu – Viveiros (Calcan, 79), Costin (Castillion, 63), Mengolo – Morar
Antrenor: Adrian Falub

Steaua: Arlauskis – Râpă, Varela, Toșca, Guilherme – Breeveld, Prepeliță – Popa (Tănase, 66), Stanciu (Bourceanu, 77), Chipciu (Neagu, 84)- Țucudean

Antrenor: Costel Gâlcă

Cartonașe galbene: Neag (22), Ciupe (26), Munteanu (34), Lungu (60) / Țucudean (28), Stanciu (55)

Au arbitrat: Marius Avram (București) – Sebastian Gheorghe (Suceava), Vladimir Urzică (Neamț); adiționali: Paul Unimatan (Sălaj), Florin Marcu (Bihor)

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.