Închide

S-au stabilit programul și stațiile la noua linie de transport pentru zona Romul Ladea. Când va fi funcțională

ActualitateAdministrațieTop News by Luminiţa Silea - dec. 06, 2017 0 1446

O nouă linie urbană pentru locuitorii din zona Romul Ladea va fi funcțională din 08.01.2018. Linia a fost botezată de CTP Cluj 20S și va deservi locuitorii din cartierul Borhanci, zona Romul Ladea.

Potrivit oficialilor Primăriei, traseul propus va fi:
– Dus: str. Posada, Piața Baba Novac, str. C-tin Brâncuși, str. Romul Ladea, str. Voievodul Gelu – str. Borhanciului;
– Întoarcere: str. Borhanciului, str. C-tin Brâncuși, Piața Cipariu, str. Posada.

„Stațiile de oprire de pe traseu vor fi comune, pe ambele sensuri de mers, cu ale liniilor 21, 32 și 32B pe str. C-tin Brâncuși, respectiv 20 pe str. Borhanciului pe sensul de întoarcere. Pe strada Romul Ladea se vor înființa trei stații suplimentare: Nordului (nr. imobil 18), Uranus (nr. imobil 68) și Voievodul Glad (nr. imobil 114)”, au anunțat oficialii Primăriei.

Stații de oprire:
– Dus: Posada – Pța Cipariu – C-tin Brâncoveanu V – Mălinului V – Alverna V- Nordului – Uranus – Voievodul Glad – Voievodul Gelu E;
– Întoarcere: Voievodul Gelu E – Theodor Pallady – Borhanciului – Alverna E – Mălinului E – C-tin Brâncoveanu E – Posada.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Luminiţa Silea

Este reporter la ActualdeCluj.ro din aprilie 2014. A lucrat la cotidianul Ziua de Cluj de la lansarea sa, în 2004, până în aprilie 2014. A absolvit Facultatea de Jurnalism a universității "Babeș-Bolyai" în 2004 şi are două diplome de master - în Administraţie Publică la aceeaşi universitate şi în Comunicare şi Relaţii Publice la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) Bucureşti.