Închide

S-au redeschis școlile închise ieri din cauza frigului UPDATE S-au închis altele

Educaţie by Actual de Cluj - ian. 10, 2017 0 164

O parte din școlile închise ieri din cauza frigului, în Cluj, au fost redeschise, în schimb altele, care funcționau ieri, au fost închise.

Astăzi e afectat în Cluj programul a nu mai puțin de șase unități de învățământ, între care două – școlile din Beliș și Valea Ierii – au fost închise cu totul. Patru școli sunt închise parțial din cauza unor defecțiuni la sistemul de încălzire, e vorba de școlile din Luna, Cornești și parțial grădiniţa Mămăruţa din Cluj-Napoca și școala din Cojocna.

Cele două școli închise ieri din cauza frigului în Cluj, din Măguri Răcătău și Mărișel, au fost redeschise în această dimineață iar elevii erau așteptați la cursuri. Defecțiunile apărute la sistemul de încălzire al unei a treia școli din județ, cea de la grădinița din Jucu de Mijloc, au fost și ele remediate.

O singură școală a rămas închisă ieri și azi, e vorba de școala gimnazială din Luna, unde parterul a fost închis din cauza defecțiunii la încălzire iar elevii de la nivelul preșcolar rămân și azi acasă. În schimb o situaţie nouă de defecţiune a fost identificată ieri la Şcoala Gimnazială din Corneşti, astfel că aici cursurile au fost suspendate astăzi.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu