Închide

S-au gândit să împartă Constituția prin oraș, de Dragobete

ActualitatePolitica by Cosmina Fernoaga - feb. 22, 2017 0 603

Organizația de tineret a PNL Cluj s-a gândit la o acțiune inedită, pentru ziua de 24 februarie, când sărbătorim Dragobetele: “Iubeşte România! Iubeşte Constituţia!”.

„Am achiziționat 400 de exemplare din Constituția României, pe care le vom împărți clujenilor. Ne dorim ca în felul acesta să-i responsabilizăm pe cetățeni, să-i încurajăm să se implice civic pe viitor. De asemenea, îi vom invita pe tinerii cu care vom interacţiona să ni se alăture în cadrul organizaţiei TNL Cluj, având în vedere faptul că împărtăşim alături de ei principii precum respectarea statului de drept, a democraţiei, dar şi valorile care au consacrat Uniunea Europeană”, a transmis președintele organizației de tineret a PNL, Maria Forna. Ea a adăugat că tinerii liberali clujeni au mai întreprins și în anii trecuți acțiuni similare.  „Îi invităm aşadar vineri, la ora 12:30, pe cetăţenii din Municipiul Cluj-Napoca, pe Bulevardul Eroilor, Nr. 2 iar pe cetăţenii din Câmpia Turzii, în centrul municipiului, pentru a se alătura campaniei noastre”, a mai spus Maria Forna.

Cele 400 de exemplare din Constituție au fost comandate la editura Beck, iar prețul total a fost de 1200 de lei.  Maria Forna a explicat că toate costurile au fost suportate din cotizațiile tinerilor liberali clujeni.

 

 

  • author photo two

    Cosmina Fernoaga

    Este redactorul-șef al site-ului actualdecluj.ro, din aprilie 2014. A fost reporter pentru cotidianul Ziua de Cluj din martie 2005 până în aprilie 2014 şi redactor la Realitatea FM Cluj din martie 2012, timp de un an. Lucrează în presă din iulie 2003, când a debutat la cotidianul "Bună ziua, Ardeal". A absolvit Facultatea de Teatru şi Televiziune a UBB Cluj în 2004 şi Facultatea de Drept a Universităţii „Dimitrie Cantemir” în 2012.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu