Închide

S-au bătut pe stradă, în Dej

ActualitateDin județ by Actual de Cluj - mai 02, 2014 0 224

Scandal pe străzile din Dej, noaptea trecută: doi tineri s-au luat la harţă cu un al treilea, pe care l-au luat la bătaie. Victima a fost deposedată de un briceag şi înţepată cu acesta, în spate.

Poliţiştii din Dej cercetează doi tineri în vârstă de 16, respectiv 17 ani, din localităţile Dej şi Căşeiu, pe care îi acuză de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violenţe. Aceştia spun că în noaptea de 1 spre 2 mai, în jurul orei 1 dimineaţa, cei doi tineri ar fi avut un conflict verbal cu un alt băiat în vârstă de 17 ani, din Apahida, în timp ce se aflau pe strada Gheorghe Şincai din municipiul Dej. În urma disputei, băiatului de 17 ani, din localitatea Apahida, i-ar fi fost aplicate mai multe lovituri de către cei doi tineri. În timpul altercaţiei victima a fost deposedată de un briceag, acesta fiind folosit de unul dintre agresori. Victima a suferit leziuni prin înţepare în zona spatelui, fără a-i fi pusă viaţa în pericol.

În urma sesizării, poliţiştii au identificat în scurt timp persoanele implicate, efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,tulburarea ordinii şi liniştii publice” şi ,,lovire sau alte violenţe”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu