Închide

S-a semnat contractul pentru continuarea lucrărilor la Depozitul de Deșeuri

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - nov. 24, 2016 0 371

Situația lucrărilor la depozitul ecologic de deșeuri a fost deblocată, în sfârșit. Președintele Consiliului Județean, Alin Tișe, a anunțat că a semnat un nou contract de lucrări cu asocierea  Kranz Eurocenter SRL – Institutul de Studii și Proiectări Energetice (ISPE).

Termenul de realizare a proiectului este de 14 luni (cu termen de proiectare de 4 luni). Contractul semnat cu Kranz vizează lucrări de remediere a deficienţelor constatate la contructorul angajat anterior. De asemenea, sunt incluse și lucrările pentru stația de tratare și stația de sortare.

Valoarea contractului este de 111.103.998,44 lei plus TVA (aproximativ 24 milioane de euro). Finanțarea este asigurată din fonduri europene.

Mă bucur că am reuşit să deblocăm acest proiect şi să putem semna contractul de lucrări. Criza gunoaielor în judeţul Cluj este o chestiune extrem de serioasă, tocmai de aceea vom încerca să urgentăm finalizarea acestui proiect. Vom acorda toată asistenţa şi vom face toate diligenţele pentru a sprijini constructorul pentru a executa contractul în termenul stabilit” a declarat liderul Consiliului Județean, Alin Tişe.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu