Închide

Cod galben de ceață în Cluj. Întârzieri mari pe aeroportul Internațional Avram Iancu

Actualitate by Catalin Suciu - nov. 24, 2016 0 224

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, joi, mai multe avertizări nowcasting cod galben de ceaţă densă pentru 11 judeţe din ţară.

Cod galben de ceaţă în mai multe judeţe din România / Şase curse aeriene au întârzieri de până la trei ore în Cluj, anunță mediafax.ro.

Meteorologii au emis mai multe avertizări nowcasting cod galben de ceaţă densă pentru judeţele Maramureş, Cluj, Sălaj, Bistriţa-Năsăud, avertizare care expiră la ora 13.00. ANM avertizează că este local ceaţă care va determina scăderea vizibilităţii sub 200 metri şi izolat sub 50 metri.

De asemenea, pe autostrada A1 Sibiu – Deva, circulaţia rutieră pe tronsonul kilometric 309 – 369 (Sebeş – Deva) se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă (vizibilitate redusă sub 100 de metri), potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

Traficul rutier se desfăşoară în aceleaşi condiţii pe arterele rutiere (inclusiv pe autostrada A3 Turda – Gilău) din judeţul Cluj şi în judeţul Mureş, pe DN15 (E60) Târgu Mureş – Cluj-Napoca. În judeţul Mureş, în zona oraşului Iernut, vizibilitatea este redusă, pe alocuri, la aproximativ 30 de metri.

Şase curse aeriene interne şi internaţionale sunt afectate, joi dimineaţă, de ceaţa de pe Aeroportul Internaţional ”Avram Iancu” Cluj. Sunt afectate zboruri spre şi de la Iaşi, Bucureşti, Timişoara şi Viena.

Judeţul Cluj se află, joi dimineaţă, sub cod galben de ceaţă.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare