Închide

„Românii sunt viitorul!” – Mircea Diaconu (P)

ActualitatePolitica by Actual de Cluj - nov. 06, 2019 0 92

„Noi știm că românii sunt puternici! Românii sunt oameni valoroși, muncitori, care au luptat de-a lungul timpului pentru o țară fructuoasă și prosperă, o țară în care toți copiii să aibă acces la educație și dezvoltare personală, o țară în care există sanse egale de reusita pentru toți. De aceea, astăzi, alături de toții românii care ne-au însuflețit cele mai bune valori și în memoria celor care au plecat dintre noi luptând pentru țară, aleg un președinte cu bună credință, un om responsabil care să ia atitudine și care să redobândească onoarea țării asuprită de-a lungul ultimilor ani de o guvernare haotica și coruptă, axata doar pe propriile interese politice.

N-am liniste până când n-am să văd românii din țara noastră trăind decent! Și știu că schimbarea poate veni odată cu alegerile prezindențiale 2019.

Mircea Diaconu este un candidat independent care promovează normalitatea. Normalitatea înseamnă să te implici în creșterea stării de sănătate a populației, investiții în școala românească, creșterea economică atât în domeniul privat, cât și în cel public, dar cel mai important, o societate fără corupție. Nimeni nu e mai presus de lege, iar legea este egală pentru toți! Și nu e suficient doar să știm, să credem în acest lucru și să-l promovăm. Avem nevoie de un conducător responsabil care să ia toate măsurile necesare pentru a redobândi încrederea românilor, pentru a stopa migrarea către diaspora și dezbinarea familiilor.

Ne dorim ca oamenii să nu mai contribuie în zadar la un sistem de sănătate defect, care le preia banii și care nu le oferă soluții, ci dimpotrivă. Este strigător la cer să mergi să soliciți servicii medicale și să te alegi, în loc de vindecare, cu o nouă boală. Este tragic să lucrezi ani de zile iar contibuția ta financiară să fie îndreptată către un asemenea sistem medical. Vrem o schimbare în bine, iar Mircea Diaconu poate fi soluția pentru nevoile românilor de pretutindeni! ”

Acest text are caracter de ADVERTORIAL în cadrul campaniei alegerilor prezidențiale 2019

Nici un comentariu

Scrie un comentariu