Închide

România, victorie facilă cu Insulele Feroe, la Cluj

SportTop News by Catalin Suciu - mart. 27, 2019 0 73

România a depășit-o fără probleme pe Feroe și se bucură și pentru remiza dintre Suedia și Norvegia (3-3).

România a învins-o pe Insulele Feroe cu 4-1, după golurile lui Ciprian Deac, Claudiu Keșeru (2) și George Pușcaș. Următorul test e în iunie, în deplasarea cu Norvegia de la Oslo.

Cum era de așteptat, oaspeții au început partida așeazați în propriul careu așteptând un contraatac. România marchează, finalmente, prin Ciprian Deac, fotbalistul CFR-ului (26). Keșeru punctează de alte două ori (29,33) și e 3-0 pe finalul primei reprize. Oaspeții primesc ușor apoi un penalty transformat de Davidsen.

Contra schimbă în partea secundă. Iese Benzar, ușor accidentat, Chipciu trece fundaș dreapta, iar în stânga la mijloc e trimis Ianis Hagi. Decarul Viitorului are și o primă mare ocazie, dar reia slab centrarea lui Pușcaș.

Atacantul lui Palermo face însă 4-1 și își câștigă practic un loc de titular în Națională. Final de meci, 4-1, iar România trebuie să câștige la Oslo, în iunie, împotriva Norvegiei.

Echipa de start:

Tătărușanu – Benzar, Moți, Grigore, Bancu – Chipciu, Marin, Stanciu, Deac – Keșeru, Pușcaș

Au mai intrat: Ianis Hagi, Dennis Man, Cicâldău

5 fotbaliști eligibili la U21 a avut România în teren la finalul partidei

foto: frf.ro

  • author photo two

    Catalin Suciu

    Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu