Închide

România, victorie cu Elveția. Halep închide confruntarea cu un meci perfect în fața lui Patty Schnyder: „Publicul a fost extraordinar!”

SportTop News by Catalin Suciu - apr. 22, 2018 0 582

România s-a calificat în Grupa Mondială a Fed Cup după victoria Simonei Halep în fața lui Patty Schnyder (39 de ani, 149 WTA), scor 6-2, 6-1.

România a trecut de Elveția și s-a calificat în Grupa Mondială, unde poate întâlni Franța, SUA, Cehia sau Belarus, în cazul în care Germania nu trece de Cehia (nemțoaicele sunt conduse cu 2-1 în acest moment).

Practic, România a rezolvat partida cu Elveția, deși mai sunt de disputat alte două meciuri, unul de simplu și cel de dublu.

„A fost mai bine ca ieri, am fost mai relaxată. Nu a fost uşor, dar publicul a fost extraordinar şi mi-am dat drumul la joc. Mereu trebuie să visezi, sper să mergem cât mai în faţă în Fed Cup, este dorinţa mea cea mai mare, iar dacă vom juca acasă cu asemenea public, va fi greu să pierdem”, a declarat Halep după meci.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.