Închide

Risc de incendiu în Cluj Napoca la o firmă de încărcare a buteliilor cu oxigen, pe strada Cantonului / Perimetrul zonei, delimitat pe o rază de 500 m

ActualitateSocial by Actual de Cluj - sept. 01, 2023 0 510

Pompierii clujeni intervin în această dimineață (orea 05.50), pentru stingerea unui posibil incendiu izbucnit la un operator economic, care are ca obiect de activitate încărcarea de butelii de oxigen, pe strada Cantonului din municipiul Cluj-Napoca. Până în prezent nu au fost înregistrate persoane care să solicite consult medical, informează ISU Cluj.

La fața locului s-au deplasat opt autospeciale pentru stins incendii, două autoscări, două echipaje SMURD și unul SAJ, precum și echipaje de poliție, informează ISU Cluj.

Când au sosit la fața locului, pompierii au constatat că existau scurgeri de oxigen dintr-un recipient încărcat cu oxigen, de aproximativ 10000l, fără a constata existența unei flăcări.

S-a delimitat un perimetru în jurul operatorului economic, pe o rază de 500 m, în interiorul căruia a fost restricționat accesul persoanelor civile. 

A fost închis robinetul recipientului încărcat cu oxigen, de către personalul de le locul de muncă, fiind oprită astfel deversarea de gaz în atmosferă.

 O autospecială a pompierilor a rămas în zonă pentru monitorizarea situației, în timp ce celelalte forțe s-au retras la bază, informează ISU Cluj.

sursa foto: ActualdeCluj

Știre în curs de actualizare

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare