Închide

Rezidențiat la Cluj, în noiembrie

Sănătate by Actual de Cluj - oct. 06, 2020 0 445

Clujul e centru de examen pentru concursul de intrare în rezidențiat, conform unui ordin de ministru publicat în Monitorul Oficial de Ministerul Sănătății.

Concursul de rezidențiat e programat în acest an în 15 noiembrie pentru domeniile medicină, medicină dentară şi farmacie. Examenul se desfăşoară în centrele universitare Bucureşti, Cluj-Napoca, Craiova, Iaşi, Târgu Mureş şi Timişoara.

Examenele au loc fizic iar concursul constă într-un test-grilă cu 200 de întrebări identice pentru toate centrele universitare și durează patru ore. La intrarea în clădirea de concurs, candidaţilor le va fi măsurată temperatura care nu trebuie să depăşească 37,3 grade Celsius de către cadrul medical care va asigura asistenţa medicală pe întreaga durată a desfăşurării activităţilor. Candidaţii a căror temperatură depăşeşte 37,3 grade C vor fi conduşi de şeful de clădire pe un traseu separat în sala de rezervă special destinată acestor candidaţi. Pentru fiecare corp de clădire se va stabili minimum o sală de rezervă pentru fiecare domeniu de concurs din clădirea respectivă.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare