Închide

Revista Orașul a fost premiată de Academia Română

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - dec. 10, 2021 1 365

Academia Română a acordat 9 diplome „Meritul Academic” și 8 diplome „Distincţia Culturală” celor mai reprezentative creaţii ştiinţifice şi culturale româneşti, realizate sau publicate în anul 2019 în domenii diverse. Evenimentul a avut loc în 8 decembrie și s-a desfășurat în Aula Academiei Române, în format hibrid, cu participarea membrilor Adunării Generale și a premianților.

În acest cadru festiv, „Oraşul”, revistă de cultură urbană, director arhitect Ionel Vitoc (foto, alaturi de oameni din colectivul revistei), a primit Diploma „Distincţia Culturală” – pentru activitatea deosebită de prezentare şi îmbunătăţire a imaginii urbanismului şi arhitecturii Clujului şi cu prilejul împlinirii a 15 ani de la înfiinţare.

Premiile au fost acordate celor mai reprezentative creaţii ştiinţifice şi culturale româneşti, realizate sau publicate în anul 2019 în domenii diverse, de la literatură, istorie, filosofie, arte plastice, teatrale şi muzicale până la matematică, fizică, chimie, biologie, agronomie, silvicultură, ştiinţe tehnice şi tehnologia informaţiei, distincţiile fiind anunţate de preşedintele Academiei Române, Ioan-Aurel Pop.

Lista completă a Premiilor Academiei pentru anul 2019 poate fi consultată pe site-ul instituţiei.

Un comentariu

Scrie un comentariu