Închide

Revenire de mare campioană. CFR Cluj întoarce calificarea cu Astana în Gruia după o prestație de generic semnată de Omrani

SportTop News by Catalin Suciu - iul. 17, 2019 0 263

CFR Cluj a reușit să se califice mai departe în preliminariile Ligii Campionilor, deși a pierdut în Kazahstan cu 1-0.

Iar partida de la Cluj a început prost pentru clujeni. Pe un contraatac, oaspeții au marcat după doar patru minute prin  Murtazayev, care a luat o acțiune pe cont propriu, a pătruns spre poarta lui Arlauskis și a tras perfect de la 20 de metri. Doar că CFR Cluj n-a renunțat la luptă.

Omrani a dat semnalul revenirii și a marcat în minutul 10. Era doar începutul unei seri senzaționale pentru vârful francez care în meciul tur s-a jucat cu ocaziile.  Deac putea primi apoi penalty după ce-a fost ținut în careu, dar centralul a lăsat jocul să meargă mai departe. Omrani a făcut 2-1 cu un șut deviat și de Postnikov (25), iar CFR-ul era tot mai aproape de calificare.

Vinicius chiar a marcat în prelungirile primei părți, dar golul a fost anulat pentru offside.

Partea a doua a continuat în același fel, cu CFR în terenul Astanei. Clujenii au presat mai mult și le-au pus mereu probleme fundașilor kazahi. Defensiva lui Astana a început să se clatine din ce în ce mai tare, iar Omrani a profitat de o deviere greșită și a marcat cu călcâiul, cu mare stil (74). Pe final, Arlauskois a avut o intervenție salvatoare, iar CFR Cluj s-a calificat în turul II din preliminarii, unde va da peste Maccabi Tel Aviv.

CFR Cluj: Arlauskis – Camora, Burcă, Vinicius, Susic – Culio, Bordeianu, Djokovic – Omrani, Rondon (Costache 66), Deac

Rezerve: Vâtcă, Costache, Hoban, Mureșan, Păun, Pereira, Peteleu

Antrenor: Dan Petrescu

FC Astana : Eric – Beysebekov (Anicic 81), Simunovic, Postnikov, Rukavina – Logvinenko – Murtazayev, Sigurjonsson (Janga 81), Maevskiy, Tomasov (Mubele 62) – Rotariu

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.
  • Articole similare