Închide

Revelionul 2017 se sărbătorește în Piața Unirii cu lumini, concerte și artificii

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - dec. 22, 2016 0 1099

Pentru a marca trecerea dintre ani, primăria clujeană a pregătit în piața centrală a orașului un eveniment cu muzică live, lumini spectaculoase dar și focuri de artificii.

Potrivit primăriei, spectacolul de Revelion va începe în Piaţa Unirii la ora 22.00. „Seara începe cu un concert de muzică arhaică, susţinut de Florin Ştefan acompaniat de taraf. Începând cu ora 23.00 vom avea parte de un concert aniversar Semnal M, la împlinirea a 40 de ani de activitate. Punctul culminant al serii va fi jocul de lumini şi artificiile de la miezul nopţii. Peste 700 de sticle de şampanie sunt pregătite de către municipalitate pentru cei care vor celebra Revelionul în Piaţa Unirii. După trecerea în Anul Nou, de la ora 00.15, va avea loc un concert susținut de trupa clujeană BigToneZ”, au anunțat reprezentanții primăriei.

Căsuţele de la Târgul de Crăciun vor fi deschise și de Revelion. Toţi cei care vor să petreacă seara de Anul Nou în inima oraşului vor avea ocazia să achiziționeze produse de sezon – ceai sau vin fiert cu scorţişoară, migdale şi nuci glazurate, produse tradiționale, produse artizanale şi multe alte bunătăţi de sezon.

Sâmbătă, 31 ianuarie 2016, intrarea la patinoarul din Piaţa Unirii va fi gratuită.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu