Închide

Reținut după ce a fost prins pe cel mai periculos drum din Cluj la volan fără permis de conducere și cu plăcuțe expirate

Actualitate by Actual de Cluj - feb. 22, 2024 0 120

Un tânăr de 18 ani a fost reținut după ce a fost prins pe cel mai periculos drum din Cluj la volan fără permis de conducere și cu plăcuțe expirate.

Polițiștii au reținut un tânăr de 18 ani cercetat pentru săvârșirea a două infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. S-a întâmplat în 20 februarie în jurul orei 15.25, când polițiștii din Florești au interceptat un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr de 18 ani, din comuna Gilău, în timp ce se deplasa pe DN1E60, în Florești. În urma verificărilor polițiștii au constatat că acesta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autovehiculul avea montate plăcuțe cu număr de înmatriculare expirate, care au fost atribuite unui alt autovehicul. Totodată, tânărul a fost testat cu aparatul etilotest și cel pentru detectarea substanțelor psihoactive, rezultatele fiind negative. Polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, în continuare fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Amintim, DN1E60 e cel mai periculos drum din Cluj; aici au loc cele mai multe accidente grave și mortale din întreg județul.

Foto arhivă

Nici un comentariu

Scrie un comentariu