Închide

Restricții într-un oraș din Cluj unde incidența infecției cu coronavirus a depășit pragul critic de trei cazuri la mia de locuitori

Din județSănătate by Actual de Cluj - mart. 03, 2021 1 488

Restricții într-un oraș din Cluj, e vorba de Turda, unde incidența infecției cu coronavirus a depășit pragul critic de trei cazuri la mia de locuitori.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis în această după-masă să aplice mai multe restricții în oraș, valabile din 5 martie până în 13 martie, după ce aici incidența infecției a crescut. Cele mai recente raportări, de la începutul acestei săptămâni, arată că în oraș rata de infectare a ajuns la 2,68 cazuri la mie. La sfârșitul săptămânii trecute incidența era de 2,45 cazuri la mie.

Mai jos decizia CJSU:

Un comentariu

  1. Fie scrieți ”un oraș din județul Cluj”, fie spuneți din titlu despre ce oraș e vorba.
    Cu atât mai mult, cu cât istoric, Turda nu a aparținut de Cluj ci de scaunul Arieșului.
    Diletantismul acesta deja e deranjant. Mai nou toată lumea e convinsă că Baia Mare e Maramureș (nu, e capitala Țării Chioarului, care aparține de Sătmar, Maramureșul e peste munți), Turda e Cluj (nu e, v-am explicat mai sus), etc…
    De la niște jurnaliști mă aștept totuși să fie mai bine documentați și săî nu participe (involuntar) la rescrierea istoriei și geografiei.

Scrie un comentariu