Închide

Peste trei sute de cazuri noi de infecție cu coronavirus la Cluj în 24 de ore, Clujul are a doua cea mai mare rată de infectare din țară, în creștere

Sănătate by Actual de Cluj - mart. 03, 2021 0 304

Peste trei sute de cazuri noi de infecție cu coronavirus la Cluj doar în ultimele 24 de ore, printre cele mai multe din țară și azi, iar rata de infectare e tot mai mare.

E vorba mai exact de de 309 cazuri noi la Cluj, cele mai multe într-un județ din țară și azi, cifră depășită doar de București și Timiș. Rata de infectare e de 3,42 cazuri la mia de locuitori în Cluj, în creștere considerabilă față de ieri, când aceasta era de 3,2 cazuri la mie. Clujul continuă să fie județul din țară cu cele mai multe cazuri de infecție depistate, aproape 41.000 de la debutul pandemiei până în prezent, în condițiile în care în fiecare zi la Cluj sunt procesate în medie 1.500 de teste de depistare a infecției. În ultimele 24 de ore de exemplu au fost procesate la Cluj aproape 1.800 de teste, dintre care peste 1.100 au fost prelevate de la persoane care au manifestat simptomele infecției cu coronavirus.

Mai jos rata de infecție în fiecare județ, azi:

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare