Închide

Restricții de circulație cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române, timp de trei zile ocazional o parte din piața Unirii va fi închisă circulației

Administrație by Actual de Cluj - ian. 20, 2023 0 92

Restricții de circulație cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române, timp de trei zile ocazional o parte din piața Unirii va fi închisă circulației.

Primăria din Cluj-Napoca a anunțat mai multe restricții de circulație cu ocazia manifestărilor publice dedicate sărbătoririi Zilei Unirii Principatelor Române. Astfel, din 23 ianuarie la ora 7 dimineața până în 25 ianuarie la aceeași oră va fi restricționată circulația rutieră pe banda trei de pe latura de Est a Pieței Unirii, când situația o impune. De semenea, în 24 ianuarie între orele 17 și 21 a fost anunțată restricţionarea circulaţiei rutiere pe străzile Napoca, Universității, piața Unirii și semipietonala Eroilor, când situația o impune.

În 24 ianuarie seara între orele 19.55 și 21.10, timp de un sfert de oră, este programată restricţionarea circulaţiei rutiere pe latura de Nord a Pieţei Unirii și devierea traficului de pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 de la intersecţia cu Piaţa Unirii pe strada Regele Ferdinand. De asemenea va fi închisă și eliberată parcarea cu barieră de pe latura de Nord a Pieței Unirii, din 24 ianuarie la miezul nopții până la ora 23.55.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare