Închide

Restricți de circulație pe strada Eroilor din Florești

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - iun. 24, 2022 0 100

Începând de luni, 27 iunie, circulația va fi întreruptă în întregime pe strada Eroilor din Florești, în zona complexului rezidențial Emerald Garden, informează Primăria. Restricțiile sunt cauzate de lucrările dezafectare a podului existent de acces și continuarea operațiunilor de întubare a Văii Sînaslăului, parte a proiectului de modernizare a străzii Eroilor din comună.
„Îmi doresc ca vremea să permită continuarea lucrărilor în ritm susținut, să poată fi fructificată la maximum perioada de vacanță a copiilor și cotele de trafic relativ mai scăzute iar etapele acestui proiect de modernizare a stăzii Eroilor să fie realizate în condiții optime, iar perioada de disconfort creată să fie cât mai scurtă”, a arătat primarul din Florești, Bogdan Pivariu.
Rutele ocolitoare recomandate de Primărie ca urmare a închiderii circulației în sectorul amintit sunt:  strada Porii- strada D. Mocanu- Eroilor (sens spre Lidl), sau strada Porii,- D. Mocanu – D. Tăuțan – DN str Avram Iancu.

După modelul din Cluj-Napoca, unde municipalitatea a lărgit la trei benzi de circulație artera majoră de trafic dintr-un cartier nou al orașului, Bună Ziua, administrația din Florești intenționează să lărgească strada Eroilor la 3 benzi de circulație, două din DN 1 spre Cetatea Fetei și una în sens invers.

Contractul fusese estimat la peste 8,5 milioane lei și o durată de 7 luni. Având în vedere scumpirile de pe piața construcțiilor dar și cele de pe piața energiei, indicatorii tehnico-economici ai proiectului au fost actualizați, la circa 14 milioane lei.

De lucrări se ocupă asocierea Lukacom Invest SRL (Leader) și Wizland Construct. Lukacom a mai deținut contracte cu Primăria Florești, pentru deszăpezirea comunei, pentru amenajarea parcului Poligon etc.

Lucrările de lărgire de pe strada Eroilor au încpeut la finalul lunii aprilie.

Vezi și: Începe șantierul de modernizare a străzii Eroilor din Florești. Va fi prima stradă smart din localitate, arată primarul

sursă foto: Bogdan Pivariu/Facebook

Nici un comentariu

Scrie un comentariu