Închide

Relaxare și filme de Oscar  la „Movie Nights” din Iulius Parc (P)

ActualitateSocial by Actual de Cluj - iul. 07, 2020 0 819

Cadrul natural al parcului Iulius, cerul senin și atmosfera relaxată i-a atras pe clujeni la film. Cinefilii au putut urmări filmul de Oscar „Joker”, în condiții de siguranță și cu respectarea măsurilor de protecție. Seria „Movie Nights” continuă și în acest sfârșit de săptămână cu proiecția „Birds of Prey and the Fantabulous Emancipation of one Harley Quinn”.

 Invitația lansată de Iulius Mall de a petrece serile de vară în compania filmelor bune a fost acceptată cu entuziasm de cinefilii clujeni. Spectatorii s-au bucurat de o seară de vineri cu o atmosferă relxată, în aer liber, și de o producție cinematografică de Oscar. Thrillerul psihologic „Joker” a fost primul film din cadrul „Movie Nights” din acest sezon. Spectatorii au empatizat cu povestea dramatică a personajului principal, care i-a ținut în suspans până la final.

În acest weekend, „Movie Nights” le propune clujenilor filmul „Birds of Prey and the Fantabulous Emancipation of one Harley Quinn”. După ce drumul ei și al lui Joker se despart, Harley Quinn face echipă cu super-eroii Black Canary, Huntress și Renee Montoya pentru a salva o tânără fată din mâinile unui temut criminal din Gotham. Cum se termină totul veți descoperi sâmbătă, 11 iulie 2020, de la ora 21.30.

De asemenea, luna aceasta pe ecranul din Iulius Parc vor mai rula și „Motherless Brooklyn”, film ce urmărește povestea unui detectiv particular afectat de sindromul Tourette, și „The Way Back”, care prezintă peripețiile unui ofițer polonez de cavalerie capturat de Armata Roșie, ce reușește să evadeze din Gulagul siberian.

„Movie Nights” este un proiect Iulius Mall Cluj și Raiffeisen Bank, ce are loc în Iulius Parc, oferind prilejul de a te bucura de filme în aer liber și în siguranță. Accesul este gratuit, însă pentru a păstra distanțarea fizică, locurile sunt limitate. În plus, fluxul de intrare și ieșire în perimetrul evenimentului va fi diferențiat, la intrare va fi monitorizată temperatura și se va impune respectarea măsurilor de siguranță și distanțare fizică.

În cazul în care condițiile meteo vor fi nefavorabile, filmul va fi reprogramat pentru o dată ulterioară, ce va fi anunțată pe pagina de Facebook a evenimentului.

Ne vedem sâmbătă, la „Movie Nights”, în Iulius Parc!

Sursa foto: Primăria Cluj-Napoca

 Acest text are caracter de ADVERTORIAL

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare