Închide

Reghecampf a fost aproape să o preia pe “U” Cluj. “A negociat cu Walter, era la un pas de Universitatea”

Sport by Catalin Suciu - mai 05, 2014 0 363

Antrenorul Stelei a fost cu un pas și jumătate în curtea Universității după sezonul în care a salvat-o pe Chiajna de la retrogradare.

foto:realitatea.net

foto:realitatea.net

Laurențiu Reghecampf , susține soția acestuia, ar fi discutat cu Florian Walter , iar patronul lui “U” era încântat să lucreze cu el. Mutarea nu s-a mai perfectat, Reghecampf ajungând imediat la Steaua.

“După ce Reghe a salvat-o pe Chiajna, a fost foarte aproape de “U”, dar și de Rapid. A fost o poveste foarte frumoasă. Walter și-a dorit ca Universitatea să ajungă cât mai sus, să se lupte la tilu, să joace cu stadionul plin meci de meci. Reghe a vorbit atunci cu Walter , dar și cu Copos, că și George Copos trăgea de el să meargă la Rapid.  Copos l-a sunat apoi pe Walter și l-a rugat să renunțe la Reghe, că-l vrea el. Până au vorbit cei doi, Gigi s-a mișcat și a câștigat, l-a luat el. Iar rezultatele Stelei le știe toată lumea”, a povestit Anamaria Prodan pentru actualdecluj.ro.

Soția antrenorului de la Steaua vorbește și de interesul pentru Valentin Lemnaru. Golgheterul Universității și al campionatului, cu 13 goluri, ar putea face pasul la vară la formația lui Reghecampf. “Cu Gigi nu s-a discutat încă, acum toată lumea așteaptă petrecerea pentru titlul 25, nu se vorbește de transferuri. Apoi vom vedea ce va fi. Eu cred că Lemnaru e un atacant senzațional și dacă ar fi ajutat de o echipă mare, ar putea fi printre cei mai buni. Vom vedea la finalul campionatului”, a mai spus impresara.

 

foto:sport365.com

foto:sport365.com

Despre meciul de joi

“Îmi pare rău că Universitatea Cluj nu s-a salvat încă de la retrogradare, eu cred mult în echipa asta, dar are un meci foarte greu acum, cu Steaua. Dar asta este viața, câștigă mereu cel mai bun.Reghe are o ambiție nebună, să facă cât mai multe puncte. Deci, nu știu ce va putea face Universitatea. Oricum, eu îmi doresc să scape de retrogradare”

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare