Închide

Record de material antiderapant pe drumurile Clujului noaptea trecută, o dată cu așternerea primei ninsori din sezon

Administrație by Actual de Cluj - dec. 21, 2021 0 95

Record de material antiderapant pe drumurile Clujului noaptea trecută, o dată cu așternerea primei ninsori din sezon. Nu mai puțin de 800 de tone de material antiderapant au fost aruncate doar pe drumurile județene.

Consiliul Judeţean Cluj informează azi șoferii că în Cluj nu există drumuri judeţene blocate sau închise traficului rutier, dar pe mai multe sectoare de drum circulaţia se desfășoară cu dificultate, în condiţii specifice sezonului rece. De asemenea, din cauza căderilor de zăpadă înregistrate mai ales în zona de munte, precum și a temperaturilor sub zero grade Celsius din cursul nopții, mai multe drumuri judeţene au fost afectate de fenomenul de polei.

Ieri s-a acționat pe 25 de drumuri ori sectoare de drumuri județene în zonele Huedin și Gilău, pe 11 drumuri în zona Turda, pe 23 în zona orașului Gherla și 14 în zona orșaului De. În total s-au folosit peste opt sute de tone de material antiderapant, cele mai multe, 270, în zona de munte, în Huedin și Gilău.  ”În continuare, se acţionează cu utilaje şi materiale antiderapante, inclusiv sare, pentru combaterea fenomenului de polei. De asemenea, se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate”, arată CJ Cluj.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare