Închide

Record de cazuri de coronavirus – de data aceasta în bine, doar 50 de cazuri noi de ieri până azi la Cluj

SănătateTop News by Mihai Prodan - apr. 29, 2021 0 322

Record de cazuri de coronavirus – de data aceasta în bine, doar 50 de cazuri noi de infecție cu coronavirus au fost depistate în ultimele 24 de ore la Cluj, deși au fost procesate peste două mii de teste.

În Cluj au fost depistate doar 50 de cazuri de infecție cu coronavirus în ultimele 24 de ore, cel mai mic număr în luni bune, în contextul în care zilnic Clujul a fost județul din țară cu cele mai multe cazuri noi de infecție depistate, și cel mai mare număr de infecții în general, de la debutul pandemiei. În ultima zi, în schimb, numărul cazurilor noi e de doar 50, depășit de multe județe. În același interval numărul testelor procesate a fost de 2.148, dintre care aproape 900 au fost prelevate de la pacienți care au manifestat simptome de infecție.

Să menționăm, situația rămâne gravă în județ, doar de ieri până azi au decedat 12 pacienți infectați cu coronavirus iar numărul total al deceselor cauzate de infecție ajunge, în județ, la 885. Sute de alte persoane se află internate în spital după ce au fost depistate cu infecție, azi numărul pacienților internați ajunge la 763.

Citește și:

BREAKING Clujul scade sub pragul critic de 3 cazuri de infecție cu Covid la mia de locuitori

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.

Articole similare