Închide

Razii de amploare sâmbătă în Cluj

Actualitate by Actual de Cluj - iul. 20, 2015 0 346

Acțiune de amploare sâmbătă în județul Cluj, unde zeci de polițiști au descins pe străzi, în piețe, târguri, firme și localuri.

Acțiunea de sâmbătă a angrenat peste 240 de poliţişti de ordine publică, investigaţii criminale, investigarea criminalităţii economice, rutieri şi poliţişti specializaţi în cercetarea infracţiunilor la regimul armelor, care au făcut peste 30 de controale în pieţe agroalimentare, localuri publice și târguri. De asemenea, a fost verificată activitatea a 88 de societăţi comerciale, fiind vizată combaterea evaziunii fiscale, a comerţului ilicit cu cereale, legume şi fructe, a contrabandei cu produse accizabile, precum şi a ilegalităţilor privind respectarea drepturilor de autor şi a celor conexe.

Printre altele polițiștii din Turda au identificat șoferi care circulau pe drumurile publice deși erau beți, dar și un șofer ce transporta o cantitate însemnată de lemne, fără să aibă acte pentru ele. E vorba de un șofer din comuna Ciurila, depistat sâmbătă seara pe un drum județean din Săndulești. Bărbatul transporta cu o autoutilitară aproximativ doi metri cubi de lemn – gorun și paltin – dar nu avea aviz de însoțire a mărfii. Șoferul a fost amendat, iar marfa a fost confiscată.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Tags

Articole similare