Închide

Razie de amploare a polițiștilor în Mănăștur, care au fost rezultatele

Actualitate by Actual de Cluj - feb. 15, 2020 0 309

Razie de amploare în Cluj-Napoca în urmă cu două zile, unde polițiștii de la secțiile 1, 2, 4 și 5 au descins în stradă alături de polițiștii de la Biroul Rutier și cei de Poliție Locală în Mănăștur, ca să verifice șoferii.

”S-a acționat, cu precădere, pe Calea Florești la Podul N, străzile Primăverii – Izlazului, Câmpului – Frunzișului, în zona intersecției Calea Mănăștur – Câmpului”, au arătat polițiștii. În același timp polițiștii din Florești au acționat și ei pe raza localității în zona străzii Cetății. Rezultatul – 62 de amenzi date pentru încălcarea legii privind circulația pe drumurile publice, trei permise de conducere reținute și patru certificate de înmatriculare retrase.

În aceeași zi polițiștii au acționat și în Mărăști, cu legitimarea a 35 de persoane și aplicarea a patru amenzi.  Seara în jurul miezului nopții polițiștii de la secțiile 1, 2, 3 și 7, împreună cu cei din cadrul Biroului Rutier și cu polițiști locali, au acționat în Piața 1848, Piața Abator, Piața 1 Mai, străzile Sobarilor, Byron, București, Lacu Roșu, Gorunului, Dâmboviței, Aurel Vlaicu, Teodor Mihali și altele, unde au legitimat 59 de persoane și au fost controlate 25 de mașini. Rezultatul – zece amenzi date, și un permis de conducere și un certificat de înmatriculare reținute.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu