Închide

Rata infecției scade cu un punct într-o săptămână și cu două puncte și jumătate în două săptămâni în Cluj-Napoca, la 1,68

Sănătate by Mihai Prodan - mai 07, 2021 0 330

Incidența infecției cu coronavirus a scăzut în Cluj-Napoca la 1,68 cazuri la mie astăzi, arată datele Direcției de Sănătate Publică.

E o scădere de aproape un punct într-o săptămână, căci vinerea trecută, în 30 aprilie, incidența în oraș era de 2,62 cazuri la mia de locuitori. Numărul total al cazurilor de infecție cu coronavirus depistate în ultimele două săptămâni în Cluj-Napoca e de 565, de la aproape nouă sute în urmă cu o săptămână.

Să mai precizăm că rata de infectare în Cluj-Napoca era de 4,16 cazuri la mie în urmă cu două săptămâni, o scădere de aproape două puncte și jumătate. Cluj-Napoca rămâne orașul cu cele mai multe infecții depistate din județ, cât toate celelalte orașe și comune la un loc – în același interval, ultimele două săptămâni, în județ au fost confirmate aproape 1.300 de cazuri de infecție.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.
  • Articole similare